Succesvol en voordelig online studeren voor je theorie examen

Verkeer is een serieuze zaak en daarom slaag je niet zomaar voor je theorie examen.Je zult heel veel moeten oefenen. K-drive biedt je online lesprogramma’s aan waarbij visueel leren gecombineerd wordt met gesproken uitleg en geschreven tekst. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van simulatie en 3D-animaties. Op deze manier blijft de stof beter hangen en heb je de beste kans van slagen.

Hoe werkt dat dan?

In de module LEREN krijg je alle regels en wetten duidelijk uitgelegd in 3D animaties, gesproken uitleg en geschreven tekst. Zo kun je de theorie nog eens rustig nalezen. Welke verkeersdeelnemers zijn er, wat is hun rol en waar moet je op letten? Alles wordt uitgebreid en duidelijk uitgelegd.
Voordat je geld uitgeeft aan dure CBR-examens kun je in de OEFEN-module van K-drive heel veel oefenexamens maken. Hierbij zijn de vragen op dezelfde manier gesteld als bij het echte CBR-examen. Je krijgt uitleg waarom je antwoord fout is zodat je de stof steeds beter gaat begrijpen. Ook kun je oefenen met gesimuleerde verkeerssituaties. Je rijdt met je voertuig en moet je in verschillende verkeerssituaties kiezen: doorrijden, gas terugnemen of remmen. Best pittig want je oefent, net als bij het echte CBR-examen, onder tijdsdruk.
Bijzonder lastig zijn voorrangssituaties. In de OEFEN-module van K-drive zitten honderden oefeningen met voorrangssituaties in 3D. Het werkt als een game. Jij klikt de volgorde van voorrang aan, laat de verkeerdeelnemers hun weg vervolgen en ziet gelijk wat het effect van je keuze is. Leren door doen dus!

Waarom online studeren?

In de trein, in de tuin of op zaterdagavond tijdens je oppasbaantje: leren voor je theorie examen kan altijd! Met het online lesprogramma van K-drive maakt het niet uit waar je bent of hoe laat het is. Heb je internetverbinding en een half uurtje over, dan pak je mooi weer even een stukje theorie mee of oefent een paar voorrangssituaties. Op het voortgangs-dashbord kun je precies zien hoe je ervoor staat en waar je gebleven bent.

En wat kost dat dan?
Bij K-drive heb je keuze uit verschillende lespakketten voor diverse voertuigen. Wil je je autorijbewijs gaan halen, dan kun je kiezen voor de module LEREN voor de theorie of de module OEFENEN voor het maken van honderden testvragen. Voor je voorbereiding op het theorie examen AM is een module ontwikkeld waarin theorie en oefenvragen zijn gecombineerd. Per module ben je tussen de dertig en veertig euro kwijt. Combineer je de modules LEREN en OEFENEN voor personenauto, dan krijg je tien euro korting. Met je aankoop kun je vier maand lang zoveel en zo vaak oefenen als je wilt.

Direct beginnen?

Via de site kun je heel eenvoudig het lespakket van je keuze aanschaffen. Maak een account aan, kies het gewenste pakket, reken af via i-DEAL en ga daarna direct aan de slag. De eerste stap naar je rijbewijs!