Auto Theorie oefenen
Motor Theorie oefenen
Scooter Theorie oefenen

Online auto theorie

Auto Theorie Examen OefenenSlagen voor de theorie is de eerste barrière die je moet overwinnen op de weg van het behalen van je vast rijbewijs. Wanneer je van plan bent om het theorie examen voor de auto te gaan afleggen, zal je ongetwijfeld eerst deze theorie moeten verwerken. Dit kan op de klassieke manier via een handboek met uitleg en oefenvragen. Maar je ook interactiever je theorie examen oefenen met de online Auto Theorie van K Drive.

De 3D Online Auto Theorie: optimaal aangepast aan het theorie examen van het CBR

3D auto theorie is al jarenlang actief binnen de rij-instructiemarkt en het geeft ook al lange tijd lesboeken en -programma’s uit. Deze jarenlange ervaring was fundamenteel in de ontwikkeling van een eigentijdse maar vooral effectieve methode om jezelf goed te kunnen voorbereiden op het theorie examen. Bovendien kan deze methode nog meer effect hebben op je dagelijkse praktijk als bestuurder van je wagen, motor of vrachtwagen.

De 3D theorie pakketten van K Drive bestaan uit enkele honderden 3D animaties die steeds verklaard worden door een stem. Op die manier wordt visueel weergegeven wat de wetten in verband met het verkeer nu net inhouden. Je ziet er duidelijk wat er in het verkeer gebeurt en zo leer je waar je op moet letten. Wanneer je wat verteld wordt graag nog een keertje doorneemt, kan dat. De teksten die bij de filmpjes horen zijn ook als tekst verkrijgbaar zodat je bepaalde zaken ook kan hernemen moest dat nodig zijn. Dit is de meest effectieve manier om je theorie examen te oefenen.

Het theorie examen oefenen: zo goed mogelijk voorbereid naar het theorie examen

Een goede voorbereiding verhoogt de slaagkansen. Daarom is het van belang je theorie examen te oefenen op een juiste en effecitieve manier. Doordat er met 3D simulaties wordt gewerkt kan je jezelf een beter beeld vormen van de situatie zoals deze zich zou voordoen in het verkeer. Dit is veel duidelijker dan werken met foto’s aangezien deze de situatie niet altijd even duidelijk weergeven. Deze 3D voorstelling is interactiever en ook meer levensecht. Het is dan ook ideaal om situaties in verband met voorrang onder de knie te krijgen.

De online Auto theorie in 3D heeft als doel de leerling zo goed en zo effectief mogelijk voor te bereiden op de vragen van het CBR theorie examen. Daarom worden de vragen uit de proefexamens op dezelfde manier gepresenteerd als deze op de CBR examens.

De oefenexamens bestaan – net zoals het officiële theorie examen – uit:

  • 25 vragen gevaarherkenning: hiervan dien je er 13 goed te hebben
  • 40 wet- en regelkennisvragen
  • 10 inzichtsvragen

Van die laatste 2 categorieën dien je 35 van de 40 vragen correct te beantwoorden.

Uit je fouten kan je leren en daarom kan je de afgelegde proefexamens ook steeds inkijken. Je ziet er niet alleen je gegeven antwoord maar ook de motivatie op de vraag in kwestie. Op die manier zie je dus meteen wat je nou net fout hebt gedaan en ook waarom dat nou net fout is. Deze fout zal je dan begrijpen en je zal deze dan ook geen twee maal maken. Er is geen effectievere manier om je theorie examen te oefenen dan met deze online auto theorie!

Auto Theorie oefenen
Motor Theorie oefenen
Scooter Theorie oefenen