Auto Theorie oefenen
Motor Theorie oefenen
Scooter Theorie oefenen

cbr theorie examen aanvragenAutorijlessen en theorie aanvragen

Je bent autorijlessen aan het volgen en het gaat echt top! Verstandig om alvast je cbr theorie aanvragen te overwegen. Wanneer je daadwerkelijk praktijkexamen gaat doen voor de auto zal je eerst je theorie-examen moeten doen. Dat betekent theorie examen oefenen.

Alles over examens en lesstof

De regels om je auto-theorie examen te gaan halen zijn verscherpt. Vroeger redde je het, met even een boekje inkijken, maar die tijd is voorbij. Het verkeer is veel drukker geworden. Een goed verkeersinzicht is tegenwoordig onontbeerlijk om op een veilige manier auto te rijden. Er moet dus wel degelijk wat gedaan worden om dit examen te behalen en het theorie examen oefenen zal dus een groot deel van je tijd in beslag nemen voordat je daadwerkelijk theorie examen kan doen. Het examen bestaat uit twee gedeeltes.

Gevarenherkenning

Hier worden 25 geluidloze vragen over gesteld. Het herkennen van een gevaar is natuurlijk een eerste vereiste wanneer je gaat autorijden. Je mag niet meer dan 12 fouten maken bij het eerste gedeelte. Dit is 50% en de meeste examenkandidaten halen dit wel.

Wetten, regels en inzicht

Om dit gedeelte goed onder de knie te krijgen is het theorie examen oefenen erg belangrijk. Dit gedeelte bevat 40 vragen waarvan je er maar 5 fout mag hebben. De vragen bestaan uit verschillende opties;

  • Ja/Nee vragen, je hebt 10 seconden om te antwoorden
  • A.B.C. vragen bestaat uit 2 onderdelen. Eerste onderdeel 8 seconden bedenktijd, tweede 15 seconden.
  • Vragen waar een getal moet worden ingevuld. 20 Seconden bedenktijd

Je begrijpt dat dit toch wel enig leerwerk verlangt. Gelukkig staan er vele oefenmethodes online tot je beschikking. Met K-Drive.nl kun je het theorie-examen door middel van een 3-D theorie op simpele wijze aan de slag. Het pakket is nadat je een account hebt aangemaakt snel te bestellen. Wanneer je het theorie examen oefenen goed onder de knie hebt ga je heel simpel via de computer je cbr theorie aanvragen.

Cbr theorie aanvragen

Er wordt dikwijls te makkelijk gedacht over het behalen van het theorie-examen. Je komt van een koude kermis thuis wanneer je het theorie examen oefenen laat voor wat het is en niet goed bent voorbereid op het examen. Het klinkt simpel, om te leren uit een boekje en proefexamens te doen. K-drive.nl verzorgt dagdelen in de ochtend of avond die een heel eind op weg helpen om op de goede manier het theorie examen oefenen, te vergemakkelijken. Voor je het weet kun je het cbr theorie aanvragen.
Wanneer de zekerheid er is van bent dat het examen behaald gaat worden kun je het cbr theorie aanvragen starten. Ga naar de website van het cbr, en vul de vragen in op de aparte reserveringssite. Je moet alle verplichtte velden invullen en betaalt op de veilige i-Deal wijze je aanvraag. Binnen 5 dagen ontvang je per e-mail alle informatie die je nodig hebt om theorie-examen te doen.

Auto Theorie oefenen
Motor Theorie oefenen
Scooter Theorie oefenen